logo kl

Elke dag worden er kinderen geconfronteerd met de scheiding van hun ouders. Iets waar ze niet om gevraagd hebben maar waar ze wel mee moeten dealen.

Helaas wordt een deel van deze kinderen ingezet in een strijd tussen de ouders. Gelukkig zijn er ook goede verhalen.

Deze link brengt je bij een brief voor alle gescheiden ouders. Voorgelezen door Isa.

 

Het SmoeltjesSchrift is een dagboek, waarin kinderen kunnen invullen hoe hun dag is geweest. Het is vaak heerlijk om op zo’n manier de dag van je ‘af te schrijven’. 

Wat het SmoeltjesSchrift extra bijzonder maakt, zijn de korte teksten die op bijna elke dagboekpagina zijn te vinden. Ze zijn speciaal bedoeld voor kinderen (en tieners) die een steuntje in de rug kunnen gebruiken vanwege hun gevoeligheid, faalangst, gepieker of onzekerheid. Het SmoeltjesSchrift biedt hen herkenning en begrip, uitleg en tips, op luchtige toon en verpakt in een speelse vormgeving. 

Want iedereen verdient een smile op zijn gezicht!

Voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar.

 

slaapklets deel 2 € 14,95
Slaapklets! is een dagboek voor klein en groot (4 - 99 jaar) om voor het slapen gaan nog even de dag door te nemen. Lekker slapen is belangrijk. Voor kinderen is het prettig om de dag rustig af te bouwen met een vast ritueel. Ook voor volwassenen is het goed om de dag te verwerken voor het slapen gaan. Dit boek is een praktisch en leuk hulpmiddel om dat te doen.

Slaapklets! laat je kletsen over vandaag, vooruitkijken naar morgen, ontspannen en lekker slapen.

Slaapklets! nodigt uit om de dag te laten bezinken met vragen en opdrachtjes en tips om lekker te slapen.

Slaapklets daagt je uit om een compliment of een tip te vinden van die dag.

De vormgeving is fris en vrolijk, zoals je van onze Kletsboeken gewend bent! Een deel van de illustraties zijn van de hand van Jan Vriends, creatieve geest en bekend striptekenaar. Slaapklets! is geschreven door Michal Janssen, freelance educatief schrijfster.

Bron: website Gezinnig